Teemu S. Korhonen

Teemu S. Korhonen

Head of Distribution – Teknik

  • Vad jobbar du med på Bauer media?

Jag ansvarar för att radioprogrammen som görs av våra olika radiostationer når ut till lyssnarna. Tillsammans med mina kollegor ser vi till att ljudet först distribueras ut till alla sändarplatser över hela Sverige och därifrån sänds ut via radio på FM bandet. Det är massvis av teknik och infrastruktur som skall funka ihop. Bauer har ungefär trehundra radiosändare från Malmö i söder till Kiruna i norr som skall sända ut våra radiostationer 24/7 – 365 dagar om året, en jätteutmaning!

  • Vad drivs du av i ditt arbete?

Att ingen dag är sig lik! I mitt jobb måste man vara anpassningsbar och snabbt kunna ändra sitt program då något viktigare måste prioriteras. Vår främsta uppgift är att se till att radioprogrammen når lyssnarna, är det avbrott är det bara släppa allt och fokusera på det. Så är det för mig och alla mina kollegor på teknikavdelningen. Jag gillar också dynamiken i mitt jobb, allt från myndighetskontakter, kontakt med leverantörer, klura ut tekniska lösningar, med mera som ett axplock ur min vardag.

  • Ljudmediet ökar stadigt, aldrig har det sålts så många hörlurar som nu! Vad lyssnar du på?

Jag är en ”all-lyssnare”. Lyssnar på det mesta helt beroende på humör. Jag lyssnar dock väldigt mycket och aktivt på våra radiostationer eftersom det ingår lite grann i mitt jobb att hålla koll på slutprodukten.

  • Vad är en proffsig, polare med passion för dig?

Att man ställer upp för varandra när det behövs. På teknikavdelningen tycker jag att vi är ganska bra på det faktiskt. Det brukar alltid lösa sig på något sätt!

teemu.korhonen@bauermedia.se

08-4503300

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor