facebook tracking
Avdelning

RadioPlay

Connect

RadioPlay är Bauer Medias nordiska digitala plattform. RadioPlay finns tillgänglig på webb, iPhone, Android, förinstallerad i Volvo och som första radiobolag i Europa med en egen app till högtalarsystemet Sonos.

På RadioPlay kan du lyssna på våra radiostationer, ljudklipp från hela eller delar av radioprogram och podcasts. I vår poddsamling finns bl a Historiepodden, Mordpodden, Alla våra ligg och David Batras Podcast.

RadioPlay består av tre delar: Webb, API och Produkt. Vi sitter tillsammans i ett öppet landskap och jobbar som ett team. All utveckling sker enligt agila utvecklingsmetoder och vi levererar moderna och uppfinningsrika lösningar baserade på den senaste tekniken. Hos oss får man får chansen att jobba i en dynamisk, snabbfotad och rolig miljö och utveckla ännu bättre produkter för våra lyssnare.

Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play med en mängd online-stationer.

Vi är också stolta över att samarbeta med några av de främsta poddarna som Batras podcast, Historiepodden, Alla våra ligg och Knoddpodden.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor