facebook tracking
Avdelning

Program

Connect

 

På programavdelningen jobbar ljudproducenter, redaktörer och våra uttrycksfulla programledare som Gry Forssell, Martin Björk, Madeleine Kihlman, Peter Borossy och Jakob Öqvist. Bakom våra programledare finns ett stort team av medarbetare som jobbar med musikurval till ljuddesign, research och analys av lyssnarsiffror. 

Avdelningen producerar alla sändningar på våra åtta FM-stationer dygnet runt, året runt. 

 

Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play med en mängd online-stationer.

Vi är också stolta över att samarbeta med några av de främsta poddarna som Batras podcast, Historiepodden, Alla våra ligg och Knoddpodden.

Vår värdegrund

  • Vi är proffs på det vi gör!

    Vi är målinriktade och håller deadlines. För oss är det också viktigt att vara påläst, förberedd och att leverera med kvalitét. Vi har företagets bästa för ögonen och ser alltid möjligheter istället för problem!

  • Vi är polare!

    Vi är omtänksamma och bryr oss om varandra och håller alltid en respektfull ton. Vi är närvarande och lyhörda mot varandra och vågar vara prestigelösa. Att kunna ge och ta emot feedback är viktigt för oss.

  • Vi är passionerade för vårt arbete!

    Att vara engagerad och att ge lite mer är nyckelord hos oss. Visa en vilja på att bli ännu bättre och visa intresse för både utveckling och förändring. Vi är nyfikna, kreativa och positiva!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor