facebook tracking
Avdelning

HR

Connect

På HR-avdelningen arbetar vi för att Bauer Media ska vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder vår personal trygghet, gemenskap och trivsel på jobbet. Vi skapar riktlinjer och rutiner för alla anställda, jobbar för en säker arbetsmiljö och fungerar som ett stöd till både chefer och medarbetare i personalrelaterade ärenden. Vi tycker att personalen är bolagets viktigaste resurs som alltid ska förvaltas väl.

Om personalen mår bra så gör företaget det!

Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play med en mängd online-stationer.

Vi är också stolta över att samarbeta med några av de främsta poddarna som Batras podcast, Historiepodden, Alla våra ligg och Knoddpodden.

Vår värdegrund

  • Vi är proffs på det vi gör!

    Vi är målinriktade och håller deadlines. För oss är det också viktigt att vara påläst, förberedd och att leverera med kvalitét. Vi har företagets bästa för ögonen och ser alltid möjligheter istället för problem!

  • Vi är polare!

    Vi är omtänksamma och bryr oss om varandra och håller alltid en respektfull ton. Vi är närvarande och lyhörda mot varandra och vågar vara prestigelösa. Att kunna ge och ta emot feedback är viktigt för oss.

  • Vi är passionerade för vårt arbete!

    Att vara engagerad och att ge lite mer är nyckelord hos oss. Visa en vilja på att bli ännu bättre och visa intresse för både utveckling och förändring. Vi är nyfikna, kreativa och positiva!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor