facebook tracking
Avdelning

Ekonomi

Connect

På ekonomiavdelningen älskar vi siffror, Excel och problemlösning! Vi drivs av att se resultat och har bolagets utveckling i centrum. Vi tar hand om bolagets in och utflöden och hjälper företaget att tjäna mer pengar. Vårt arbete innebär stort ansvar och vi är styrda av myndigheter i Sverige samt våra ägare i Tyskland och England.

Vill du vara delaktig i att hålla koll på intäkter och kostnader och se till att vi följer budget? Gillar du att hålla ett högt tempo och arbeta både självständigt och i team? Då skulle du trivas bra på vår ekonomiavdelning.

Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play med en mängd online-stationer.

Vi är också stolta över att samarbeta med några av de främsta poddarna som Batras podcast, Historiepodden, Alla våra ligg och Knoddpodden.

Vår värdegrund

  • Vi är proffs på det vi gör!

    Vi är målinriktade och håller deadlines. För oss är det också viktigt att vara påläst, förberedd och att leverera med kvalitét. Vi har företagets bästa för ögonen och ser alltid möjligheter istället för problem!

  • Vi är polare!

    Vi är omtänksamma och bryr oss om varandra och håller alltid en respektfull ton. Vi är närvarande och lyhörda mot varandra och vågar vara prestigelösa. Att kunna ge och ta emot feedback är viktigt för oss.

  • Vi är passionerade för vårt arbete!

    Att vara engagerad och att ge lite mer är nyckelord hos oss. Visa en vilja på att bli ännu bättre och visa intresse för både utveckling och förändring. Vi är nyfikna, kreativa och positiva!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor