facebook tracking
Avdelning

Content

Connect

Vi jobbar för att våra lyssnare ska få den bästa radion med det roligaste och mest intressanta innehållet i Sverige. Allt innehåll på RadioPlay ansvarar vi för men vi gör även annat som att producera och lägga ut bilder, klipp, filmer på alla sociala kanaler för att våra lyssnare ska ha oss med sig överallt!

Vi står även bakom några av Sveriges största podcasts; Mordpodden, Historiepodden, Alla Våra Ligg, David Batras podcast, ja listan kan göras lång!

Om du är en kreativ person som tänker nytt, kan du verkligen trivas bra hos oss!

Våra radiostationer är Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play med en mängd online-stationer.

Vi är också stolta över att samarbeta med några av de främsta poddarna som Batras podcast, Historiepodden, Alla våra ligg och Knoddpodden.

Vår värdegrund

  • Vi är proffs på det vi gör!

    Vi är målinriktade och håller deadlines. För oss är det också viktigt att vara påläst, förberedd och att leverera med kvalitét. Vi har företagets bästa för ögonen och ser alltid möjligheter istället för problem!

  • Vi är polare!

    Vi är omtänksamma och bryr oss om varandra och håller alltid en respektfull ton. Vi är närvarande och lyhörda mot varandra och vågar vara prestigelösa. Att kunna ge och ta emot feedback är viktigt för oss.

  • Vi är passionerade för vårt arbete!

    Att vara engagerad och att ge lite mer är nyckelord hos oss. Visa en vilja på att bli ännu bättre och visa intresse för både utveckling och förändring. Vi är nyfikna, kreativa och positiva!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor